el aleteo des-equilibrado

Altre lloc Contrabanda

Escola Feminista d’Estiu 2013


Avui, 20 de maig, parlem de l’Escola Feminista d’Estiu per a dones que no som com cal en la seva quarta edició de 2013!! L’Escola, que aquest any porta per títol ““Prou violències: resistents, desobedients i orgullosament feministes”, està organitzada per la Xarxa Feminista, Ca la Dona i activistes independents. Una d’elles, l’Anna Cucala, és la nostra convidada d’avui, qui ens fa un recorregut per la història de l’escola i el context que propicia el seu sorgiment, ens parla dels tres eixos en què estan dividides les jornades d’aquest any i ens explica tot el que cal per poder participar-hi.

Totes les dones que no sou com cal esteu convidades! L’escola tindrà lloc a Ca La Dona (Carrer Ripoll, 25, Barcelona) els dies 31 de maig i 1 de juny. A la web de la xarxa feminista podeu trobar tota la informació. Podeu descarregar-vos el dossier amb tot el material que es farà servir als debats en aquest enllaç i les podeu seguir a facebook i twitter.

Ens veiem allà!!!

Leave a Reply

*